Hva er mulig?

Dennis Kakis har ikke svaret – men stiller spørsmålet i dette foredraget du sent vil glemme.

  • Hva kan jeg velge å tro når alle sier at noe er umulig?
  • Hvordan kan jeg motivere meg selv når målet virker uoppnåelig?
  • Hva betyr det å leve livet fullt ut?
  • Hvordan møte og skape rom for de som tør å utfordre?

Dennis Kakis ble kjent gjennom dokumentaren «Da vinden snudde» høsten 2018. Han brakk ryggen i en fallskjermulykke i 2015 og ble lam fra livet og ned. Beskjeden fra helsepersonell og eksperter var like knusende som den var klar: «du vil aldri gå igjen». Men Dennis ville hoppe. Så han lukket ørene, motiverte seg selv og designet sitt eget treningsprogram. To år senere nådde han målet om å hoppe i fallskjerm igjen.

Dennis er en av de som vil leve livet ved å bruke hele paletten – fra de lyse, glade fargene til de mørke og dystre skyggesidene.

Dennis ble fort «en vanskelig pasient» slik han hadde vært «en krevende elev» på skolen. Det eneste han ønsker er å kunne bidra til at alle som vil kan få utforske hva som er mulig og bli møtt med respekt og aksept for egne valg.

Hør Dennis fortelle sin eventyrlige historie og la deg inspirere av innsikt, erfaring og tankevekkende spørsmål. Foredraget byr på flere filmklipp samt historier fra et liv utenom det vanlig.

For bestilling av foredrag – ta kontakt med min samarbeidspartner XLO Change Academy: info@xlo.academy, mob. 481 28 046.

Hva er mulig for deg?

Legene sa jeg ikke kom til å gå igjen. Jeg har for lengst kastet krykkene, og høsten 2017 hoppet jeg igjen i fallskjerm. Jeg vet ikke hva som er mulig for deg i din situasjon – vet du? Jeg har samlet min erfaring og det som hjalp meg å komme på beina igjen. Snart kommer dette som et kurs på denne siden. Ta gjerne kontakt om du er interessert.

Ja – hold meg oppdatert om kurs

 

Kurset er et samarbeid med XLO Change Academy.