God bedring fra Oslo Fallskjermklubb

Facebook 6. september 2015. 10 dager etter ulykken.

Det er viktig for meg at dere vet dette❤️
Hver morgen våkner jeg opp av at smertestillende har gått ut av kroppen og det gjør så sinnsykt vondt at hadde det hvert en joystick på denne sengen så hadde jeg kjørt den ned fra taket her på ullevoll.
Det gjør så vondt i hele kroppen og spesielt i bena som bare ligger der helt døde. Jeg prøver å finne det positive å tenker at det er litt godt å kjenne atbena gjør så vondt for det betyr at jeg kanskje ikke er lam, men alikevell er det ikke en følelse jeg trenger å kjenne på i mere enn 5 sekunder.
Det står oppført at jeg skal ha morfin rett i åren når jeg våkner, mens jeg venter 20-40min på at morfinpillene skal kicke inn.
Jeg velger å droppe morfinen i åren, ligger heller å gråter av smerte i 20-40min, og det gjør så vondt at jeg får høy feber.
De 20-40 evig lange minuttene ligger jeg å leser igjennom alle de flotte hilsnene jeg har fått av dere, mens jeg gråter av smerter og alle de rørende meldingene jeg har fått, for å overbevise meg selv om at det er verdt det.. I dag ble det denne fantastiske hilsenen fra alle på Rikssenter for Fallskjermidrett Ofsk, som jeg spilte om og om igjen❤️Så kicker pillene inn, og jeg prøver å forlate kroppen litt av utmattelse og legger meg til å sove 1-2 timer, mens pleierne tar blodprøver å prøver å få ned feberen.. Når jeg våkner igjen 1-2 timer senere og pillene virker så har jeg fått livslysten tilbake
Slik er morgen rutinene og slik har de hvert de siste 4dagene..
Jeg vil bare takke dere alle å prøve å forklare så godt som mulig hvor MYE det faktisk betyr for meg.
Det får meg igjennom de vonde tidene og jeg setter så utrolig stor pris på det.
Jeg blir så utrolig rørt.. Jeg er evig takknemmelig og glad i dere alle❤️❤️❤️ Tusen takk for at dere hjelper meg igjennom dette, jeg føler meg å vet at jeg er så utrolig heldig som har dere alle i livet mitt❤️

Kommentarer